Marjatila Hallikaisen tyrniturnajaiset

Tyrniturnajaiset on ohjelmallinen markkinatapahtuma syyskuun puolivälin jälkeen lauantaina. Tapahtumassa tutustutetaan tyrnimarjan käyttöön eri muodoissaan.

Tyrniturnajaisissa on paikkakunnan ja lähiseudun yrittäjiä myymässä tuotteitaan; leivonnaisia, liha- ja kalajalosteita, juureksia, vihanneksia, sipulia, hunajaa, käsitöitä yms. Ja tietenkin Marjatila Hallikaisen tyrnimarjoja ja jalosteita. Paikalla on myös kahvilateltta.

Vuosien varrella ohjelmassa on ollut pienoisnäytelmiä, koiravaatenäytös, kansanedustajan vierailu, taikurin vierailu, rajavartiostomme on ollut mukana useaan otteeseen jne.

Tyrniturnajaiset 2012

Tämän vuotiset Tyrniturnajaiset järjestetään lauantaina 15.9 alkaen klo 9.00. Palaamme jälleen keskiajalle ja pääsemme seuraamaan suuren suosion saavuttaneen Rohan-tallien uusittua esitystä. Tiedossa on siis taitavaa hevosten käsittelyä ja komeita ritareita!

Lisäksi toissa talven Top Chef -kilpailusta tuttu Annina Roiha valmistaa ja maistattaa tyrniherkkuja. Kannattaa tulla kuuntelemaan ja kyselemään asiantuntijan neuvoja. Myyjiä ja esille asettajia saapuu paikalle ainakin 40 -tarjolla on monipuolisesti ostettavaa ja katseltavaa.

Pääsyliput 8 euroa,alle 15 v. 4 euroa.
Pääsylippuun sisältyy S-Market Parikkalan tai Simpeleen erikoistarjous.

Tervetuloa!
Huom! Tyrniturnajaiset on myös Facebookissa!

Katso myös Tyrniturjaiset 2010-sivu.

Marjatila Hallikainen Tyrniturnajaiset 2012 Marjatila Hallikainen Tyrniturnajaiset 2011 Marjatila Hallikainen Tyrniturnajaiset 2011 Marjatila Hallikainen Tyrniturnajaiset 2011
Toteutus: medialaari.fi